Maatwerk Trainingen en Workshops op locatie
Productieplanning
Middenkadermanagement en medewerkers leren aan de hand van een case uit hun organisatie hoe een goede productieplanning wordt opgebouwd.
Prestatie-indicatoren
Directie, management en medewerkers leren wat prestatie-indicatoren zijn en hoe deze moeten worden toegepast. Tijdens de training worden prestatie-indicatoren vastgesteld die van toepassing zijn op hun dagelijks werk.
Goederenstroombeheersing
Middenkadermanagement en medewerkers leren hoe zij de interne goederenstroom binnen hun organisatie – van ontvangst grondstoffen en halffabricaten tot aan het leveren van het eindproduct of dienst – optimaal kunnen beheersen.
Housekeeping & Werkplekorganisatie
Middenkadermanagement en medewerkers leren hoe ze hun werkomgeving en hun werkplek netjes kunnen houden en waarom dat belangrijk is.
Manufacturing Excellence / Samen Slimmer & Creatiever werken
Directie en management leren om Samen Slimmer & Creatiever Werken toe te passen binnen hun onderneming (zie de productkaart Samen Slimmer & Creatiever Werken)
Elimineren van verspillingen
Management (hoger- en middenkader) leert verspillingen binnen het bedrijf te herkennen, te meten en te verminderen. Daarbij wordt gestuurd op het verminderen van kosten en het verbeteren van de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.
Tracking & tracing
Management (hoger- en middenkader) leert welke wettelijke eisen er zijn aan het kunnen traceren van producten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Na deelname kunnen zij dit direct toepassen binnen hun organisatie en daar waar nodig zaken verbeteren.
OEE / gericht verbeteren
Management (hoger- en middenkader) leert om de Overal Equipment Efficiency (standaard machinerendement) inzichtelijk te maken. Daarmee worden stilstanden en storingen verkomen en wordt het rendement van mens en machine verhoogd.